GDPR и защита на личните данни

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)


Сайтът ergoshop.bg използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквити.
Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни
Видове бисквитки, които използваме:
Задължителни бисквитки
Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език, а цените - спрямо валутата и ДДС за съответната държава или различните отстъпки които можете да изпозвате на база оборотите Ви. Такива бисквитки са също тези за включване на кеширане - за да може при повторно посещение сайтът да се зареди по-бързо и др.
Аналитични бисквитки
Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за Вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни.
Функционални бисквитки
Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видеата в него, да ни пишете на чата, както и да запомняте предпочитания език, на който да се зарежда информацията на нашия сайт.
Бисквитки за прецизно таргетиране
Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и се използват за да Ви покажат история на Вашите посещения или продукти които сте закупили.
Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.


Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)
Обща информация
От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
В качеството си на администратор на лични данни като търговец, "ЕРГО Електроникс" ЕООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на продуктите които предлагаме, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни:
Наименование " ЕРГО Електроникс " ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ :203777942
Седалище и адрес на управление: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
Адрес за упражняване на дейността: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Данни за кореспонденция: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
E-mail: it@ergoshop.bg
Телефон.: 0895252106
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 420244

Информация относно длъжностното лице по защита на личните данни:
Ергин Севджанов Еминов
Данни за кореспонденция: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Телефон: 0895252106
Email: it@ergoshop.bg

Информация относно компетентния надзорен орган:
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

"ЕРГО Електроникс" ЕООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. 

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни
Чл. 1. (1) "ЕРГО Електроникс" ЕООД събира и обработва Вашите лични данни във връзка с предоставянето на продукти, услуги и сключване на договори с дружеството на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679, и по-конкретно въз основа на следното:
    - Изрично получено съгласие от Вас като клиент;
    - Изпълнение на задълженията на "ЕРГО Електроникс" ЕООД по договор с Вас;
    - Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо "ЕРГО Електроникс" ЕООД;
    - За целите на легитимния интерес на "ЕРГО Електроникс" ЕООД.
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД е администратор на лични данни по отношение на Вашите данни като ползватели на този интернет магазин. Спрямо личните данни, които Вие обработвате, използвайки нашите услуги, "ЕРГО Електроникс" ЕООД действа в качеството си на обработващ лични данни.

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни
Чл. 2. (1) "ЕРГО Електроникс" ЕООД събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на нашите продукти и за сключване на договор с дружеството, както и за записване за участие в нашите събития, включително за следните цели:
    - създаване на профил и осигуряване на пълна функционалност при предоставянето на услугите ни
    - индивидуализация на страна по договора;
    - регистрация на участник в събитие, организирано от "ЕРГО Електроникс" ЕООД;
    - счетоводни цели;
    - статистически цели;
    - защита на информационната сигурност;
    - обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга;
    - изпращане на информационни съобщения, съобщения за промени в услугата, препоръки за подобряване на използването на платформата, нови и ъпгрейднати абонаментни планове и др.
    - подобряване и индивидуализиране на услугата чрез предлагане на подходящи за Вас оферти за продукти и услуги, които могат да са от интерес за Вас;
             (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:
    - законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
    - ограничение на целите на обработване;
    - съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
    - точност и актуалност на данните;
    - ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
    - цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
            (3) При обработването и съхранението на личните данни, "ЕРГО Електроникс" ЕООД може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси - изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява "ЕРГО Електроникс" ЕООД?
Чл. 3. (1) "ЕРГО Електроникс" ЕООД извършва следните операции с личните данни за следните цели:
    - Регистрация на потребител в уебсайта – целта на тази операция е създаване на профил, който да бъде свързан с услуга отдалечена продажба. Вие можете да управлявате съдържанието на тази услуга през създадения административен панел. 
    - Сключване и изпълнение на търговска сделка с клиент или партньор – целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с търговски партньор или клиент и неговото администриране;
    - Изпращане на информационни съобщения – целта на тази дейност е администриране на процеса по изпращане на съобщения до клиентите, които се отнасят до подобрения или промени в услугите, надвишени параметри, и изтичащи услуги, съгласно договора за предоставяне на услугата.
    - Изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър) – целта на тази операция е администриране на процеса по изпращане на бюлетини до клиентите, които са заявили, че желаят да получават;
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:
        - Данни: Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, държава, телефон)
        - Цел, за която се събират данните:    1) Регистрация на потребител; 2) Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него, включително при изразено желание – за изпращане на бюлетини и рекламни съобщения; 
        - Основание за обработка на личните Ви данни – С приемането на общите условия и регистрация в уебсайта и закупуване на услуга, между "ЕРГО Електроникс" ЕООД и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR.
        - Допълнителни данни, предоставяни от Вас – Ако желаете да допълните Вашия профил, можете да попълните в него данни за адрес и имейл за контакт.
        - Цел, за която се събират данните: Допълване на информация за потребителя в потребителския му акаунт.
        - Основания за обработка на данните: С приемането на общите условия и регистрация в уебсайта и закупуване на услуга, между "ЕРГО Електроникс" ЕООД и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR.
Други данни, които "ЕРГО Електроникс" ЕООД обработва – При влизане в нашия уебсайт или във Вашия профил, "ЕРГО Електроникс" ЕООД събира данни за използвания IP адрес.
        - Цел, за която се събират данните: Подобряване на сигурността на услугата и локализация на интерфейса, статистически и маркетингови проучвания.
        - Основания за обработка на данните: Обработването е необходимо за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна - чл. 6, ал. 1, б. (б) на GDPR. До създаването на профил на потребителя, IP адресът се събира на основание осъществяване на легитимните интереси на администратора – чл. 6, ал. 1, б. (е) от GDPR;
        - Ваши данни за издаването на фактура на физическо лице – Ако желаете да Ви бъде издадена фактура в качеството Ви на физическо лице, следва да предоставите своя единен граждански номер.
        - Цел, за която се събират данните: Издаване на фактура за извършване на плащания по сключен договор за предоставяне на услуги за използване на платформата за създаване на електронни магазини.
        - Основание за обработка на личните Ви данни – С приемането на общите условия и регистрация на уебсайта, или при сключването на писмен договор, между "ЕРГО Електроникс" ЕООД и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR.
            (3) "ЕРГО Електроникс" ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
разкриват расов или етнически произход;
разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
            (4) Личните данни са събрани от "ЕРГО Електроникс" ЕООД от лицата, за които се отнасят.
            (5) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

Срок на съхранение на личните Ви данни
Чл. 4. (1) "ЕРГО Електроникс" ЕООД съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила ви в уебсайта. След изтичането на този срок, "ЕРГО Електроникс" ЕООД полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне.
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД Ви уведомява, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходимо да бъде удължен с оглед изпълнение на целите, изпълнение на договора, с оглед легитимни интереси на "ЕРГО Електроникс" ЕООД или друго.
            (3) "ЕРГО Електроникс" ЕООД съхранява личните данни, които е необходимо да пази по силата на приложимото законодателство за съответния предвиден срок, който може да надхвърля срока на съществуване на вашата регистрация.

Предаване на вашите лични данни за обработване
Чл. 5. (1) "ЕРГО Електроникс" ЕООД може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679.
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД ще Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни 
Чл. 6. (1) Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от "ЕРГО Електроникс" ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез попълване на молба или искане в свободен текст.
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД може да поиска да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.
            (3) С оттегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за създаването и поддържане на регистрацията Ви за използване на услугите, Вашият акаунт ще стане неактивен.

Право на достъп
Чл. 7. (1) Вие имате право да изискате и получите от "ЕРГО Електроникс" ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.
            (2) Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с него, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.
            (3) "ЕРГО Електроникс" ЕООД Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма.
            (4) Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но "ЕРГО Електроникс" ЕООД си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

Право на коригиране или попълване
Чл. 8. Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас директно през Вашия профил в уебсайта или с отправяне на искане до "ЕРГО Електроникс" ЕООД.

Право на изтриване („да бъдеш забравен“)
Чл. 9.(1) Вие имате правото да поискате от "ЕРГО Електроникс" ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а "ЕРГО Електроникс" ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:
         - личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
        - Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
        - Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
        - личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
        - личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо "ЕРГО Електроникс" ЕООД;
        - личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.
            (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:
        - за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
        - за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
        - по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
        - за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
        - за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.
            (3) За да упражните правото си на „забравяне“, Вие следва да подадете писмено искане, изпратено до "ЕРГО Електроникс" ЕООД , както и да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните преди "ЕРГО Електроникс" ЕООД, като представите на място своята лична карта за целите на идентификация и при необходимост въведете своите данни за вход в профила на лицето, за което се отнасят данните, пред служител на "ЕРГО Електроникс" ЕООД.
            (4) "ЕРГО Електроникс" ЕООД не изтрива данните, които има законово задължение да съхранява, включително за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

Право на ограничаване
 Чл. 10. Вие имате право да изискате от "ЕРГО Електроникс" ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:
            - оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на "ЕРГО Електроникс" ЕООД да провери точността на личните данни;
            - обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните Ви данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
            - "ЕРГО Електроникс" ЕООД не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
            - Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на "ЕРГО Електроникс" ЕООД имат преимущество пред Вашите интереси.

Право на получаване на информация
Чл. 11. Вие можете по всяко време да проверите данните, които се съхраняват и обработват за Вас във връзка с използване на услугите на "ЕРГО Електроникс" ЕООД, директно през Вашия профил или с искане по имейл.
Чл. 12. Вие можете да поискате от "ЕРГО Електроникс" ЕООД да Ви информира относно всички получатели на Вашите личните данни. 

Право на възражение
Чл. 13. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от "ЕРГО Електроникс" ЕООД, които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни
Чл. 14.(1) Ако "ЕРГО Електроникс" ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.
             (2) "ЕРГО Електроникс" ЕООД не е длъжен да Ви уведомява, ако:
            - е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
            - е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
            - уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

Лица, на които се предоставят личните Ви данни:
            - Всички законово определени институции и органи съобразно действащото законодателство.

Други разпоредби
Чл. 15. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Чл. 16. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.
Чл. 17. Когато възлагате на "ЕРГО Електроникс" ЕООД да обработва лични данни на трето лице за целите на продуктите и услугите предлагани от нас, "ЕРГО Електроникс" ЕООД действа в качеството на обработващ личните данни.

Приложение № 1 - Оттегляне на съгласие за целите на обработка

Вашето име*: 
Ваши данни за контакт (e-mail, телефон)*: 
До 
Наименование "ЕРГО Електроникс" ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ :203777942
Седалище и адрес на управление: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
Адрес за упражняване на дейността: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Данни за кореспонденция: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
E-mail: it@ergoshop.bg
Телефон.: 0895252106
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 4200244

◻Оттеглям съгласието си за събиране, обработване и съхранение на следните лични данни, предоставени от мен: 
◻Всички предоставени от мен лични данни 
◻Само на тези данни: ……………………………………………………………. 
за следните цели: 
◻Следните цели: ……………………………………………………………. 
◻Всички цели 
◻Декларирам, че съм запознат с условията на дружеството за предоставяне на услугата след оттегляне на съгласието. 

В случай на нарушаване на правата ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Подпис на лицето:………………………….

Приложение № 2 – Искане „да бъда забравен“ - за изтриване на личните данни, свързани с мен

Вашето име*: 
Ваши данни за контакт (e-mail, телефон)*: 
До 
Наименование "ЕРГО Електроникс" ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ :203777942
Седалище и адрес на управление: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
Адрес за упражняване на дейността: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Данни за кореспонденция: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
E-mail: it@ergoshop.bg
Телефон.: 0895252106
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 4200244

Моля всички лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, съобразно посочената идентификация, да бъдат изтрити от Вашите бази данни.
Декларирам, че ми е известно, че част или всички от личните ми данни могат да продължат да бъдат обработвани и съхранявани от администратора за целите на изпълнение на законовите му задължения.
В случай на нарушаване на правата ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Подпис на лицето:………………………….

Приложение № 3 - Искане за преносимост на лични данни

Вашето име*: 
Ваши данни за контакт (e-mail, телефон)*: 
До 
Наименование "ЕРГО Електроникс" ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ :203777942
Седалище и адрес на управление: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
Адрес за упражняване на дейността: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Данни за кореспонденция: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
E-mail: it@ergoshop.bg
Телефон.: 0895252106
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 4200244

Моля всички свързани с мен лични данни, които се събират, обработват и съхраняват във Вашите бази данни, да бъдат изпратени на:
◻ e-mail: 
Моля личните ми данни да бъдат предадени в следния формат: 
◻ *.doc
◻ *.pdf
Моля всички свързани с мен лични данни, които се събират, обработват и съхраняват във Вашите бази данни, да бъдат изпратени на:
..........................................
В случай на нарушаване на правата ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Подпис на лицето:………………………….

Приложение № 4 - Искане за коригиране на данни

Вашето име*: 
Ваши данни за контакт (e-mail, телефон)*: 
До 
Наименование "ЕРГО Електроникс" ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ :203777942
Седалище и адрес на управление: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
Адрес за упражняване на дейността: гр. Дулово, 7650, ул. Силистренско шосе №11, магазин ЕРГО
Данни за кореспонденция: с. Руйно, 7692 , ул. Четвърта №45
E-mail: it@ergoshop.bg
Телефон.: 0895252106
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 4200244

Моля следните лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, да бъдат коригирани както следва:
Данни, които подлежат корекция: ...........................
Моля да бъдат коригирани по следния начин: ...........................

В случай на нарушаване на правата ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2
Телефон: 02/915-35-18
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Подпис на лицето:………………………….